Mi is megkóstoltuk!

Magyarországra is megérkezett a világ legsikeresebb televíziós főzőshowja, melynek mi is részesei voltunk egy napig. A MasterChef VIP adásaiban 27 mindenre elszánt híresség (Árpa Attila, Bay Éva, Busa Pista, Csomor Csilla, Demcsák Zsuzsa, Gesztesi Károly, Hamvai PG, Janicsák Veca, Kertész Ricsi, Kocsis Tibor, Kondákor Zsófia, Kulcsár Edina, Mádai Vivien, Madár Vera, Molnár Tomi, Nagy Katalin, Noszály Sándor, Nyári Károly, Pál Dénes, Pásztor Anna, Pindroch Csaba, Rábaközi Andrea, Sebők Vili, Szabó Dóri, Till Attila, Villányi Andi és Zsidró Tamás) igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni.

A TV2 produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra. A versenyzők mozdulatait két vérbeli profi figyelte. A MasterChef VIP séfjei a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai. Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. A feltörekvő generációt képviseli Mizsei János, a Mák séfje, aki mindössze 24 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét.

A versenyzőket taktikai járműveinkkel szállítottuk a főzés helyszínére. Az ételeket megkóstoltuk, szavaztunk és közben betekinthettünk a kulisszák mögé. Gratulálunk a piros csapatnak!

tv2.hu/neoplayer/tv2/embed/270849_masterchef-vip—23.-adas-1.-feladat.html

 

 

 

Comments are closed.